Cautare

19133 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (5.25 secunde)
Cele mai multe tigarete au fost gasite in mijloace de transport, piete si targuri. Structurile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) au confiscat, incepand din luna mai, aproape 125 de milioane de tigari, dintre care aproape 5,8 milioane in ultima saptamana.
Joe Biden spune ca nu stie ce contin documentele confidentiale, gasite in biroul pe care l-a folosit in cei patru ani dintre al doilea mandat de vicepresedinte si castigarea alegerilor prezidentiale.
La data de 13 decembrie 2010, ora 00.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 10 Politie i-au prins in flagrant pe G. Alexandru de 23 de ani si B.
Documentele gasite la Biden sunt din perioada cand era vicepresedinte al SUA. Si Donald Trump este investigat pentru documentele gasite la resedinta din Mar-a Lago. Garland a anuntat numirea unui consilier special care sa se ocupe de documentele clasificate.
Este alerta la Gura Portitei dupa ce pe plaja au fost gasite ramasitele unei rachete. Echipajele ISU au intervenit de urgenta. In urma cu o saptamana, au avut loc exercitii militare cu munitie reala in Poligonul din Babadag.
La data de 02.02.2011, orele 23.50, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB au fost sesizate de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un imobil situat pe raza sectorului 1, B.
Hibrizi extraterestri printre noi? ... FARCAS) Ideea existentei unor hibrizi nepamanteni, cunoscuti si sub numele de copiii din stele, care ar locui printre noi, este evocata tot mai insistent in ultimul timp.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
Numeroase lucrari din secolele trecute au cuprins informatii neobisnuite despre practicile sexuale ale stramosilor nostri.
Senatorul PSD Gheorghe Pop a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Cine a castigat dupa respingerea motiunii de cenzura ?", pe care o puteti citi in continuare. ... Ca sa obtinem perspectiva reala este nevoie sa ne plasam dincolo de dualitatea victorie-infrangere, succes-esec.
FARCAS) Intr-o maniera oarecum neasteptata, pe 21 ianuarie 2016, pe site-ul oficial al CIA a aparut o nota intitulata FA O INCURSIUNE IN DOSARELE X DE LA NOI, cu aluzie la OZN-uri.
FARCAS) Interesul Congresului SUA pentru rapoartele aeronavelor neidentificate a crescut de la dezvaluirile media din decembrie 2017, din New York Times, Politico si alte publicatii, privind programul secret (apoi desecretizat) de investigare a observatiilor OZN al Pentagonului, numit AATIP, initiat, cu un deceniu mai devreme, de Harry Reid, fost senator de Nevada.
din ziare, de la radio, de la TV. ... Rar, extrem de rar, gasesc relatari despre realizari, despre lucruri pozitive. ... Pe de o parte, primesc informatii despre ceea ce se intampla in Parlament, la Guvern, la Presedintie, in Justitie.
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca. S-a intors recent dintr-o calatorie in Italia, Austria, Elvetia si Budapesta. Nu s-a casatorit inca si reuseste sa impace viata de politist cu cea personala.
Controverse in jurul desecretizarii dosarelor britanice OZN (Autor:
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Imediat ce s-a vazut cu un nou mandat la Primarie, Dumitru Nicolae si-a propus sa revolutioneze activitatea din institutia pe care a condus-o in ultiimii opt ani de zile, motiv pentru care spune ca va taia in carne vie.
Suntem siguri ca nu exista foarte multi romani care stiu ce rezerve de petrol si gaze naturale mai are Romania, care ne este datoria externa, rezervele de valuta si aur, balanta de cont curent (adica diferenta dintre cat am cheltuit pe importuri si cat am incasat din exporturi), cati kilometri de conducte de gaz si petrol avem, cate vapoare mai are flota oficiala a statului roman sau cat de importanti suntem pentru marile retele de trafic de droguri.
Spionaj in epoca moderna (Autor: PAUL IOAN) Debutul perioadei numite Razboiul Rece, imediat dupa terminarea celui de Al Doilea Razboi Mondial, a prilejuit si o incordare foarte accentuata pe frontul in care actionau serviciile secrete.
O intalnire de gradul III in 1939 (Autor: ... FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui.
google-analytics.com